miercuri, 4 noiembrie 2009

Componentii echipei in anul 2009

Dupa ce campionatele nationale de cyclo-cross au incheiat sezonul,echipa de ciclism "Torpedo" Zarnesti a obtinut 4 titluri de campion national,7 de vice-campion si 3 medalii de bronz.In acest sezon am avut in componenta urmatorii sportivi:Grosu Eduard(3 titluri de campion,4 argint si un bronz);Sdraila Ionut(1 titlu campion si 2 medalii argint);Presmerean Ionel(o medalie argint si una de bronz);Tiganescu Bogdan(o medalie de bronz);Dobre Vlad;Butuza Ovidiu;Balcu Demirel;Henter Andrei;Nitulescu Alexandru;Ghete Sergiu;Oprea Calin carora li s-au mai adaugat si 2 fete Grosu Patricia si Oprea Karla.
In sezonul 2010 speram sa cucerim cu acesti sportivi minim 6 titluri de campion national si 2 medalii la campionatele balcanice.
Le multumim sponsorilor nostrii din acest an si anume SC VECTRA SERVICE;SC TOHAN SA;PRIMARIA ORASULUI ZARNESTI si CONSILIUL JUDETEAN BRASOV.

3 comentarii:

  1. La Torpedo Vectra se face treaba serioasa...am constatat asta inca de la primul antrenament,are un colectiv unit,un antrenor dedicat,serios si experimentat si,mai ales,cu rezultate ;), de asta e Torpedo cea mai buna echipa de juniori din Romania

    RăspundețiȘtergere
  2. Cei mai tari sunt la zarnesti .

    RăspundețiȘtergere
  3. evident zarnestiul e la putere :X

    RăspundețiȘtergere