luni, 29 martie 2010

Cupa Niro-FRCT

In saptamana care tocmai s-a incheiat,pe data de 28.03.2010,s-a desfasurat Cupa Niro-FRCT in complexul comercial Dragonul Rosu.
"Torpedo-Vectra" Zarnesti a fost prezenta cu 5 sportivi:Dobre Vlad,Henter Andrei,Sdraila Ionut,Presmerean Ionel si Tiganescu Bogdan.
Sportivul Henter Andrei,nefiind inca legitimat,a fost nevoit sa participe la categoria "incepatori",impunand-se dupa 6 km [=))] cu timpul de 12'32" la 57" de locul secund.
La categoria juniorilor mici am avut la start un singur sportiv,Dobre Vlad,care s-a comportat bine in timpul cursei,a avut cateva tentative de evadare,dar la finish nu s-a orientat cum ar fi trebuit si a terminat pe pozitia a IV-a la acelasi timp cu locul secund si la 2'32" de invingator.
A urmat cursa juniorilor mari,pe distanta de 22 km [=))],unde am avut la start doi dintre cei mai valorosi sportivi romani la acest moment.Imediat dupa start incep atacurile,insa dupa 2 ture,se desprind 3 rutieri,printre care si Sdraila Ionut,merg in 3 pana in ultimul kilometru cand unul dintre ei ataca si se desprinde la 10",avantajul cu care a sosit,in timp ce in spate Sdraila este invins de Buzas Stefan (Petrolul Ploiesti).Presmerean a terminat pe pozitia a VI-a la 1'26".
Tiganescu Bogdan,singurul Under 23 pe care il are in componenta echipa,a terminat doar pe locul 13 la 2'16" de invingator,insa el inca nu este pregatit,deoarece a inceput pregatirea mai tarziu decat ceilalti din anuminte probleme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu